Regulament

Uricanezu
Mesaje: 9
Membru din: Vin Sep 14, 2018 4:18 pm

Regulament

Mesaj de Uricanezu » Sâm Sep 15, 2018 8:04 pm

REGULAMENTUL SERVERULUI CS.EXPERTGAME.RO


Acest REGULAMENT se poate schimba oricand dupa evolutia cs-ului si a playerilor . De aceea trebuie citit mai des.


Capitolul I - Regulament General (Jucatori)

I.0. Daca jucati ca tero, atunci este interzis sa stati in baza, mai ales cu awp-ul, sau sa face-ti camp. Se pedepseste cu slay / kick / ban pe 15 min. Este interzisa stationare in baza mai mult de aproximativ 1 minut. Rushul este permis si pt tero si pt CT.

I.1. Cand pe server se afla un codat evident, se poate da ban fara demo, doar in prezenta unui alt admin, acesta reprezentand statutul de "martor", iar in lipsa "martorului", se va face demo, iar apoi se va da ban, prin comanda amx_banip nume, timp, motiv.


I.2. Folosirea oricarui nume ce contine cuvinte obscene sau rasiste este interzisa.

I.3. Reclama la diverse site-uri si servere este strict interzisa.

I.4. Folosirea codurilor este strict interzisa.

I.5. Jignirile / injuriile de orice natura, in orice context nu sunt admise.
Sanctiuni: -llama / kick / ban

I.6. Raportarea unui codat se face doar cu say_team @ mesaj. (ex. u@ mesaj)

I.7. Pe server este interzis orice conflict cu adminii. In cazul in care un admin se abate de la regulament, faceti reclamatie pe forum.

I.8. Jocul este free in limita bunului simt. CT Au voie rush, Tero nu au voie camp pe server public (plantarea c4 , salvarea de ostatici).
Sanctiuni: -slap /slay / kick / ban

I.9. Daca adminul va vorbeste urat in timp ce ii prezentati pozele aveti dreptul de a face reclamatie pe forum cu screenshot-uri sau video la conversatie. Copy/Paste nu v-a fi luat in considerare.

I.10. Daca aveti o nelamurire intrati pe forum http://www.cs.szone.ro si rezolvati problema. Adminii nu sunt roboti sa va raspunda la toate intrebarile.

I.11. In timpul prezentarii pozelor va trebuii sa ramaneti spectator pana cand adminul care se ocupa de verificarea pozelor date pe mail/gmail sau forum, v-a permite sau nu intrarea dvs. in joc.

I.12. Pentru buna desfasurare a jocului, playerii nu au voie sa ceara cu disperare o anumita harta.

I.13. Fondatorul, impreuna cu Ownerii, isi rezerva dreptul de a folosi comenzi asupra adminilor si playerilor fara dovezi si de a sanctiona orice admin sau player care nu are respect.( jignire , umilire ,aroganta, etc. )


Capitolul II - Regulament Admin

Acest REGULAMENT se poate schimba oricand dupa evolutia cs-ului, a playerilor si a adminilor . De aceea trebuie citit mai des.

II.0. Adminii au obligatia de a juca si de a adminstra serverele cs.expertgame.ro; adminii care sunt prinsi jucand pe alte servere vor fi sanctinonati cu avertisment, iar la un cumul de 3 avertismente, se primeste -1 grad!

II.1. Adminii au obligatia de a asigura buna desfasurare a jocului si sa ofere playerilor siguranta si incredere.

II.2. Adminii ce vor fi descoperiti cu alt nume decat cel pe care au adminul isi va pierde dreptul de a admina.

II.3. Adminii trebuie sa dea dovada de un comportament civilizat. Cei care nu stiu ce inseamna sensul cuvantului “civilizat” isi vor pierde adminul, sau vor fi retrogaradati in functie de caz.

II.4. Discutiile intre admini se vor purta doar cu amx_chat. Fara ofense intre ei, sau arogante.
Sanctiuni: - scaderea gradului

II.5. Sa nu existe certuri intre admini, iar daca apar, ownerii vor analiza situatia si vor lua o decizie.

II.6. La efectuarea screenshot-urilor ID-ul se va da doar prin amx_psay.
Sanctiuni: - scaderea gradului

II.7. Nici un admin nu are dreptul de a oferi jucatorilor / adminilor datele personale ale ator admini (ID, tel, e-mail, adresa, etc.).
Sanctiuni: - pierderea adminului fara drept de apel.

II.8. Fiecare admin trebuie sa isi stie rolul gradului sau pe server si sa actioneze intocmai. Gradele vor fi respectate.

II.9. Orice abuz al puterilor de admin v-a fi sanctionat.
Sanctiuni: - scaderea gradului / pierderea dreptului de a admina.

II.10. Hartile se vor schimba doar prin vot in ultimele 5 minute din harta curenta.
Sanctiuni: - scaderea gradului / suspendarea adminului / pierderea dreptului de a admina.

II.11. Forumul http://www.cs.szone.ro va trebuii vizitat zilnic de catre toti adminii pentru a fi informati, a raspunde la intrebarile, reclamatiile jucatorilor, etc.

II.12. Nici un admin nu are dreptul de a decide daca un jucator primeste sau nu admin, dar poate sa vizioneze demo-ul si sa-si spuna o parere.

II.13. Orice incercare de a ascunde un codat v-a fi sanctionata cu pierderea adminului. Chiar si admin fiind (coduri, setari sau alte modificari in cs.).

II.14. Adminul nu se instraineaza. Instrainarea contului de admin va duce la pierderea acestuia.

II.15. La cererea jucatorilor, adminii au obligatia de a da acestora adresa forumului http://www.cs.szone.ro.ro

II.16. Prezenta pe server este obligatorie. In cazul in care nu puteti intra mai multe zile trebuie sa anuntati unul din owneri sau sa lasati post pe forum.

II.17. Restrictia armelor se v-a face doar de catre adminii cu gradul mai mare de super-god prin comanda specifica "amx_restrict" sau "amxmodmenu" NUMAI PRIN VOT in prealabil.

II.18. Adminii nu au dreptul de a da ban permanent pe IP, NU EXISTA MOTIVE " BINE INTEMEIATE ".

II.19. Adminii au obligatia de a argumenta orice ban cu durata de peste 6 ore, pe forum.

II.20. Daca un admin are o idee / sugestie, aceasta v-a fi publicata pe forum, nu pe server.

II.21. Doar Fondatorul si Ownerii are dreptul de a bana fara dovada ( demo, poze, etc. ). Restul adminilor fiind obligati sa demonstreze motivul banului.

II.22. Nici un admin nu are dreptul de a trece peste decizia unui Owner si a Fondatorului.

II.23. Fondatorul isi rezerva dreptul de a folosi comenzi asupra adminilor si playerilor , sanctionand adminii si playerii care nu au respect.( umilire, jignire, aroganta, etc. )

II.24. Adminii nu au dreptul de a scoate imunitatea si de a folosi comenzi asupra altor admini, cu exceptia semi-ownerilor si a ownerilor care pot folosi comenzi usoare de genul slay / kick / llama / gag, bineinteles daca este cazul si exista un temei pt folosirea acestor comenzi.

II.25. Hartile se vor schimba in functie de numarul de jucatori de pe server.
Reguli: - intre 2 si 10 jucatori se vor pune harti: fy_, aim_, awp_, ka_, hp
- intre 10 si 18 jucatori se vor pune harti: cs_, de_dust2, de_dust, de_inferno
- peste 18 jucatori se vor pune harti mai mari: de_nuke, de_nuke_rarea, de_train, de_aztec, de_train32, etc.
Si bineinteles regulile boost-ului
Sanctiuni: - scaderea in grad / suspendarea adminului / pierderea dreptului de a admina.

II.26. Adminii nu au voie sa influenteze jucatorii in privinta voturilor. Daca un vot nu a iesit asa cum ati dorit, nu aveti dreptul de a da de mai multe ori la vot acelas lucru in speranta ca va iesi cum doriti dvs.
Sanctiuni: - scaderea gradului / pierderea dreptului de a admina.

II.27. Inainte de a da o harta la vot, informati-va ce a fost inainte pentru a nu da din nou acea harta la vot.
Sanctiuni: - scaderea gradului / pierderea dreptului de a admina

II.28. Awp-ul si orice alta arma se poate restrictiona doar pe hartile mici si prin VOT ( si doar de adminii cu grad mai mare sau egal cu super-gods ).

II.29. Nu se va folosi sub nici o forma comenzile: amx_spin, amx_spank, amx_censure ( si alte comenzi de genul asta ). Aveti comanda de ban, folositi-o doar pe aceasta.
Sanctiuni: - scaderea gradului

II.30. Nu se da quit direct pentru nici un motiv. Se va folosi dupa caz llama sau kick, iar daca jucatorul persista in abuzuri, sa va da quit.
Sanctiuni: - scaderea gradului

II.31. Nu se da blind si slay / ss dupa comanda de blind, iar daca se vor folosi aceste comenzi o singura data adminul v-a fii sanctionat.
Sanctiuni: - Retrogradare - 1 grad.

II.32. Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar ( wall / aim / speed / limbaj / injurii, etc. ). Se vor sanctiona motivele de genul: pa, iesi, sal .... etc. cu avertisment!

II.33. Adminii care vor fi descoperiti ca detin alte admine sau administreaza in alte comunitati vor primi REMOVE!

II.34. Adminii pot da ban cu martor doar in cazul in care un player are cod vizibil ( wall, aim, speed vizibil ). Martorul trebuie intrebat OBLIGATORIU! Adminii care dau ban cu martor pe alte motive decat acestea vor fi sanctionati cu -1 grad ( atat el cat si martorul ) !

II.35. Adminul care nu posteza demoul la contestatie in cele "48h(ore)” Indiferent de ce motiv e vorba in afara de ban-ul cu martor” v-a primi -1 (un grad) si la a-2-a abatere adminul respectiv isi va pierde dreptul de a administra (remove).

II.36. Ban-urile date pentru neprezentarea pozelor nu se iau in consideratie, deci nu se trec in lista adminului.

II.37. ADMINUL IN ACEASTA COMUNITATE SE DA O SINGURA DATA, nu mai primiti a doua sansa ( a doua sansa se va primi doar la decizia Fondatorului).

Capitolul III - Mentiuni


III.1. Intrand pe serverul nostru, vom considera ca ati citit si ati luat la cunostinta regulamentul.

III.2. Regulamentul Playerilor se aplica si Adminilor.

III.3. Nu exista avertismente, regulamentul este strict, orice abatere va fi sanctionata.

III.4. Regulamentul trebuie citit periodic, deoarece oricand pot sa apara modificari.

III.5. Toti viitorii admini cat si cei care vor nume rezervat, au obligatia, de a da un PostReplay acestui regulament in care vor confirma ca au citit, au luat la cunostinta regulamentul si ca se vor supune sanctiunilor in cazul incalcarii acestuia.


ATENTIE!!!!


III.6.Toti Adminii existenti nu au voie sa divulge faptul ca viitorii admini trebuie sa dea postreply pe regulament si tutorial. Lasati-i pe cei noi sa-si dea singuri seama, ce scrie in regulament. Asa stim pe cei care au citit regulamentul si tutorialul, fara sa ne pacaleasca.

III.7. Adminul care face dovada ca nu are respect fata de fondator, owner, sau comunitate, poate primi remove direct de la fondator (chiar si in joc ).

III.8. Daca un admin este prins cu cod in demo-ul facut de un alt admin spectator, primeste remove, iar adminul spectator +1.

Va multumim pentru timpul acordat si va dorim un joc placut!

Comunitatea Cs.Szone.Ro

Scrie răspuns